arcuèlh

dijous, de gener 09, 2014

Drac republicanista despertat pel Valls

Quí me pòt donar una lista de jutjaments que son estat rendut en debuta de vrespada e que lo Conseil d’Estat a donat la responsa en vrespada ?

Manuel Valls

I auriá catalans qu’auràn vergonha d’aquel ? Non cal pas ; non cap vergonha, aquel catalan de la seconda generacion, pron integrat dins la republica francesa, fa bravament la pròva de la dictatura castica francesa, es un revelador de l'ipocrisia democratica francesa, e dels dreits d'opinion regulats per una casta de privilegiats, privilegiats qu'an lo poder de transformat una decision de justícia en tres oras a lor favor ! (lo reis del’ancian regime o podián pas far) Dieudonné Mbala Mbala a donc rason ! magnific : al contrari... e de als seunas idèas m'en foti, grandament, del mercat del Dieudonné Mbala Mbala, tanben.

Vist que Manuel Vals a capitat d’o far pel primièr còp ; a provat pel primièr còp que las institucion de la republica son aquí per enganar los pòble de França, de sempre, e Manuel Valls a provat en una vrespada aiçò ; mercés Manuel Valls. M’en caliá mens, mas espèri que los pòble de França sauràn aital melhor l’engana qu’es la republica francesa, una dictaura militarista e republicanista.

Fins ara, Nicola Sarkozy èra pas estat pron fin per despertar lo drac republican, mercés Manel Valls !

Mercés al Manolito Valls, sètz un immigrat de la seconda generacion que nos fautava, aquel qu’a despertat la realitat republicana, una engana francesa, una engana democratica, e que lo dreit d’opinion es subjecte de las castas al poder. Apondèm dempuèi sègles que los partits en plaça son simplament aquí per seleccionar los que serà en plaça prèp del calfalge, e que Dieudonné Mbala Mbala a benlèu rason a prepaus dels lòbis, mas sonquelèu pas los josius los mai dangieroses… per la democracia.

Edwin Plenel a plan rason : lo Manolito Valls, un socialista, es mai dangierós per aver despertat una realitat, coma una novèla revelacion que la République française engana, melhor que la familha Le Pen.

Plenel Manuel Valls

Lo Conseil d’État assegura que l’administracion tendrà totes los poders, quitament aquel de saber de quina manièra cal aver una opinion.

Conseil d'État

Manolito Valls nos ajuda a confirmar que la République Française est una distatura de las castas elitocratas francesas e que las eleccions son una fotesa de las grandas.

-°-

Conseil d'État 2

-°-

A la seguida ….

Afar Dieudonné Valls, quora dos immigrats de la segonda generacion, son a la descoberta de las estructuras ontologicas République Française ; lo pal pòt castigar, castiga fòrt contra los fòra-sistèma e castiga fòrt contra los non plega-esquinas (qu’an rason o pas), l’autre actor (que l’amana, fòrt en man) plan format per èstre un sos-fifre, es sense nuança per las opinions contra la casta al poder. Quin espectacle ! esperèm que fosquèsse revelador (coma un revelador de test sanguin) pels pòbles de França …. esperèm, dobti encara.

Censura d'Estat

L’afar reverta la realitat del sistèma de La Terreur française, ambe etiqueta République Française, ensenhada ambe interès politic per totes los professors d’Éducation Nationale. Avèm pas cambiar de regime politic en 1792. Lo Voltaire novèl pòt tornar ; l’istòria se renovela pas ambe la mesma qualitat çaquelà.

Espectacle de Naoned 09 genièr 2014

Voltaire o Pierre Bayle son estats tanben forçats a l'exilh, Ginèbra, Metz o Utrecht ; avèm pas cambiat de regime, es una confirmacion per me. E m'agrada pas lo discors de Duedonné Mbala Mbala.

Govèrn e rason VoltaireGovèrn e rason Voltaire 2