arcuèlh

divendres, de setembre 15, 2017

Lo Figaro es a la punta de l'informacion franquista

Ligam : lo Figaro infòrma sul Partido Popular en visita toristica a Barcelona.


1/ MariaNONONO Rajoy es donc sens que lo governdor del Partido Popular ; es benlèu la sola causa que capita de contra-ròtlar a Barcelona, un burèu del Partido Popular ! Donc es la confirmacion, la gestion PP-PSOE-Ciudadanos per Catalonha èra simplament dins lo burèu del Partido Popular, donc pas una gestion clara e democratica, la gestion costumièra del Partido Popular, una gestion mafiosa.
2 / La campanha per encoratjar los unionistas de Catalonha (Principat, província de España) a debutat, se debanarà dins lo burèu del Partido Popular a Barcelona, segur en bona companhiá dels amics/amigas espanhòl/a/s que fan lo futur còrs diplomatic en Catalonha
3 / L'urgéncia de MariaNONONO Rajoy a las 18h sembla èstre una visita toristica dels pissadors del Partido Popular e puèi benlèu destrusir documents de la corrupcion espanhòla lo mai aviat possible abans l'independéncia.
4 / i a pron de bastiments espanhòls per albergar la futura ambaissada ? Aqueles d'Iriquoana ?I aurà manifestacions per aquel torisme novèl del governador d'Espanha dins lo futur Estat vesin ?

Participa a la campanha :  http://www.referendum.lol/