arcuèlh

dimarts, d’abril 11, 2017

François Fillon : "le vol éhonté de fRance"

Per los que sábon pas, per exemple los militants de la dreita nacionalista francesa, la fiscalitat de totes fabrica un Estat centralizat francés, la fiscalitat es centralizada e dona pas lo regime politic de l'Estat, car lo jacobinisme viu d'aquela fiscalitat centralizada (Macron la vòl centralizar mai), es efectivament legal d'enganar lo pòble per una usança de privilegiat de la moneda de totes.

François Fillon es estat vist la man dins la selha de la fiscalitat de totes ; mas per rassegurar totes los militants de la dreita nacionalista francesa, es lo sistèma legal jacobin lo problèma e François Fillon atrapat d'es un simptòma ; e qu'amerita d'èstre castigat ... Mas fau oblidar la familha Balkany, Dassault, etc. de la « familha politica » vòstra.

Alara quand lo filme de campanha assegura que sètz del costat de la lei, es vertat, mas que volètz pas que s'apliquèsse a totes la justícia que gaita las enganas dinerièras ; es lo retorn del blau de la revolucion dels privilegiats qu'an agut un jorn la sanccion guillotinària un 4 d'agost. La cançon la sabèm, la faudra atudar ambe un còp d'electricitat nucleara ?

Es que los candidats de la dreita nacionalista francesa son pel retorn de l'ancian regime ? 

Nos faràn plorar d'aver la man dins la scla del Trésor Public, la moneda de totes es pas al servici d'una casta d'un partit politic quitament se lo sistèma jacobin assegura una legalitat a l'afar.

Quand lo Revenu Universal serà sens que pels candidats e elegits de l'UMP-UDI ? 


E nos faudrà calar perqué los mèdias parisencs nos explicarà qu'es legal que los pòbles de fRança se fasquèssen panar los dinèirs de totes ?

Lo bilhet en seguida serà per Emmanuel Macron, car lo programa es gaire elonhat que lo programa de Frnaçois Fillon, pel moment sense cassòlas al cuol.

 
 Mas per clavar fau pas oblidar l'aficatge oficial ... legal jacobin, pensat amontaut.