arcuèlh

dissabte, d’abril 02, 2011

La nucleocracia FN-UMP-NC-PRG-PSF-PCF-LO es duradièra ?

La pensée de la nucléocratie politique française est jacobine, c’est obligatoire : la pensée nucléocrate du système FN-UMP-NC-PRG-PSF-PCF-LO, est-elle durable ?

Avètz aquí tres declaracions que pròban que lo poder democratic es estat coguolejat per una casta tecnocratica del nuclear (es pas una question de primtemps), casta que manipula lo sistèma politic, ambe lo mercat-Estat-nacion, e destrusís la realitat d’una republica, en favoriza lo centralisme jacobin ; e cal èstre clar : aquesta tecnocracia destrusís l’eventuala existéncia dels pòbles de fRANÇA perqué an mestièr del costat mercat dins lo mercat-Estat-nacion, fRANÇA.

La destruccio ndel sistèma jacobin passa aquí tanben per poders reals dedins las regions amb fòrta identitat lingüistica e culturala, e daissar a París lo seu ròtle regalian. La reforma donarà la dignitat a totas las regions de fRANÇA en abandonar l’idèa d’expansionisme, tal qu’es suportat a Mayotte pels Africans de Comòras.

exemple 1exemple 2

La question se pausa quora lo desvolopament es explicat “durable” dins tota la premsa economia. E i a un desvolopament qu’es pas una expansion del patrimòni economic del vesin ?

Al moment de parlar sul nuclear son pron fòrt suls tèma de la supausada securitat, mas quora lo problèma es realament considerat, es son capables de prendre decision reala de sortida del nuclear ?

E contrariament a çò que díson, los mentidèrs jacobins (pleunasme), i a possibilitats de sortida del nuclear, abans que petèssen totas las usinas del productivisme electric. Coma al Japon que l’informacion es filtrada sul tèma, uèi aprèp la catastròfa de Fukushima, la redaccion de la DDM filtra, clarament es dins lo camp dels mentidèrs, es istoric en seguida de l’installacion de Golfech a Valença d’Agen… qu’una omerta eclectrica sembla fòrça a l’omerta de Tepco al Japon. Ailà es la moneda que paga lo silenci de la populacion e las estructuras installadas, se paga aital lo silenci republican e dich democratic sul tèma del dreit de parlar del problèma nuclear, e sos dangièrs clars.

Per èstre clar tanben la sortida del nuclear vòl dire la sortida del jacobinisme, del centralisme democratic republican, de la République française numèro cinc.

fièira del sense nuclear a Valença d'Agen