arcuèlh

dimecres, de març 15, 2017

Tot es legal, e alara ?

Lo principal argument del panatòri jacobin (François Fillon, Marine Le Pen, Emmanuel Macron), e de sa partidocracia junta es de nos explicar : "tot es legal", "tot es la familha" (atal una màfia politica jacobina) e l'etica politica i a causa legala dins los tèxtes qu'avètz votat ?

Ara, lo problèma es aquel personal politic pluricolorat ; assegura una representacion del jacobinisme a Tolosa, e del panatòri legal a Tolosa de la fiscalitat dels Tolzans, que fau far d'aquel personal politic ? La lista es a la taula de la polida fòto (remarcarètz que la fotografia dona pas la vision de l'aula). Lo document es estat publicat sus twitter coma una urgéncia politica per modilizar l'inocéncia politica en Occitània ; l'inocéncia politica en Occitània paga la fiscalitat de la santa republica jacobina e rasonablament nos podèm questionar sus la mesura qu'an per contra-rotlar aquel argent devengut parisenc, central, que van pagar.


Son los meteisses que pensan que l'assistanat es la pauretat en Occitània, lo RSA, la moneda del Pôle-Emploi, etc. 


Fau oblidar que François Fi(ll)on es amic de Nicolas Sarkozy e qu'es estat primièr ministre del poder jacobin jà ? Fau oblidar lo modèl ?