arcuèlh

dimarts, de juny 14, 2016

eURO2016 es dins lo camp dels terroristas

Aprenèm anuèch que l'eURO2016, UEFA e FIFA, faràn pas omenatge als mòrts d'Orlando. l'eURO2016 es la tresena manifestacion la mai gaitada al monde (dreit televisual enòrme), es per aiçò qu'èstre mecèna d'aquel eveniment ajuda lo mercat mondial a se desvolopar sus l'esquina de la fiscalitat de l'Estat qu'organiza, aquí l'Estat centralista francés.
Donc o podèm escriure, l'UEFA se trapa aital dins lo camp dels terroristas musulmans de l'Estat autoproclamat musulman integrista. 

Fautava pus qu'aquò per èstre contra aquela manifestacion, una manifestacion pre-fascista, una manifestacion grandament sostenguda pels partits jacobins (PSf-PRG a París), Les-Républicains-PPE en Occitània...

E o cal apondre tanben es una organizacion privada qu'endeutarà mantunas municipalitats en Occitània, e qu'endeutarà l'Estat francés, per aver votat l'immunitat fiscala de l'organizador, UEFA dedins l'Estat francés per aquela organizacion privada de junh-julhet 2016. La votacion es obtenguda per una majoritat de nacionalistas franceses, que pensa donc que l'argent a un màfia del fótbol basta melhor que l'argent comun de l'Estat (quitament jacobin).

Donc aquela organizacion Euro2016 - UEFA es tanben dins lo camp de omofobia europèa, e plan una calamitat per la democracia.


En responsa