arcuèlh

dissabte, de febrer 19, 2011

De que servís la diplomacia francesa? Ajudar Marcel Dassault, elegit UMP e grand amic del regime.

1209, son las tropas d’un vassal del rei qu’arríban a las pòrtas del Comtat de Tolosa per envasir las tèrras comtalas, ambe l’accompanhament –en primièr- de las finanças-tropas de Lorrena e Borgonha (qu’an lèu abandonat), puèi de l’ajuda de las decisions economicas papistas. Dins son libre la «théocratie Républicaine», Alem Surre-Garcia explica plan la transmission entre las decisions papistas del Vatican e la France de uèi (libre indispensable). Lo militarisme franc fasiá una debuta granda contra la mai granda poténcia economica del temps, del comèrç entre las doás zònas economicas europèas potentas, Miègterranèa e Mar Baltica e monde gaelic. Las zònas an cambiat, mas lo militarisme francés es sempre viu ; lo podèm legir cada jorn ambe Le Figaro (Dassault), Europe 1 (Lagardère), e lo logistician del militarisme francés, 20 minutes (Bolloré), totes grands amics de la casta UMP-NC al poder actualament en França, al poder encausa de 53 % de colhons qu’an votat per la partidocracia UMP-NC.

La corona d’Angletèrra aviá un pè en Aquitània, lo Sant Empèri germanic n’aviá un al Reiame d’Arle ; la poténcia franca debuta sa politica militarista (veire la mapa presentada sul costat del blòg), aquela politica se perseguís uèi, gràcia a l’industria de la manipulacion del regime de las castas parisencas, Neuilly/Seine uèi. Lo jacobinisme es un militarisme que s’entreten ambe la republica, e la pseudo-democracia dicha francesa, uèi.

MAM e lo clan Ben Ali 010211

Aprèp la venda d’instruments per castigar lo pòble tunisian, MAM es ca(r)gada de representacion comerciala per Marcel Dassault e sos avions de mèrda, que deguna armada del monde ne vòl, al Brasil. Se cakl recordar que cada còp que los mèdias parisencs amics del regime qu’an explicat que la visita de Nicolas Sárközy èra per ganhar un mercat novèl, aurà calgut constar que lo mercat èra de vent, un mirage que passa. Mas la premsa al òrdre aurà lo còrs ben pendut per escriure l’eficacetat del personatge de l’Élysée. L’eficacetat la podèm comparar ambe lo  novèl ambaissador, supausat diplomata, de la casta sarkozista qu’acaba d’arribar a Tunís ; parla arab es excepcional, mas serà tot per las capacitats diplomaticas. Nicolas Sárközy e lo mercat mondial es de vent, un mirage diplomatic e mediatic parisenc.

MAM al Brasil 180211

Segur que MAM prendrà lo TGV, per anar de Sant Joan de Lutz, en Euskadi del nòrd, donc sul camin podrà perlongar sa granda dimenjada de representacion UMP-Dassault, puèi un avion privat per costejar lo Brasil, ambe segurament son amic Patrick Ollier, l’amic dels «democratas» Ben-Alí e Kadhafi, e atanben president de la comission d’un elegit del Parlament per l’amistat francolibiana. Marcel Dassault es lo personatge politic francés que gausa explicar publicament que paga los electors francilians per votar per el, un grand demcorata tanben, donc. La linha politica Ben-Alí-Dassault es l’amistat dels «grands democratas» e de la «granda paret contra l’islamisme» …

Ambe lo dessenh de The Times, particularament installat dins la pagina Opinion del jornal del grope Murdoc, divendres passat, pròba que lo fenomèn de venda d’armas es una causa partatjada per dos ancians grands imperialistas mondials, França e Anglatèrra.