arcuèlh

divendres, de febrer 11, 2011

La Dépêche du Midi rís en redaccion

La dépêche du midi es plegada de rire DDM 110211

Lo masclisme es terrible a La Pradeta, las vacas son plan gardadas. Lo libre m’a costat 12 €, e serà pas mandat a las redaccions de las pradetas… La serada de teatre de TIO serà de cridar per ensenhar la redaccion de La Pradeta ? Lo politician inocent e capitolièr podriá prepausar una serada gratuïta a totes los jornalistas de las pradetas ?

La societat occitana de publicitat cerca la solucion.

aristofanadas 

Bon, es evident que de còps, las femnas elegidas son pas la panacèa universala, tanpauc ; l’umanitat fabrica de tot, quitament en çò de las elegidas … Christine de Veyrac ne dona la pròba (veire los bilhets següents).

E a TF1 fan parier, ríson … «Esperatz, anè, Monsénher President … Vos davali las bragas per probar la meuna fidelitat !»

Fidelitat Satanàs Paroles Aux Français

Benlèu que n’i a d’unes lectors que zo sábon pas, dementre qu’en Egipte se fasián la revolucion, lo pòble liberat de la dictatura de l’amic del primièr ministre francés actual, un auditorat important de ciutadans, jà enganats per l’UMP-NC, èran a l’escota de lor president, lo Nicolas Sárközy, migrant de la segonda generacion, vengut en directe de Ongria. La mediocitat de las questions a agut d’equivalent que dins la mediocritat de las responsas, segon la premsa liura francesa.