arcuèlh

dissabte, d’agost 10, 2013

Los joves musulmans son dangieroses

Ai sempre agut una question al cap, perqué la violéncia es lo sol mejant d’expression dels joves musulmans de Tolosa ? Aital, al moment de la fin de l’Aïd, la polícia es mobilizada per donar un esperit de patz al centre de Tolosa – e tot aquò zo pagam ! ; fin finala i baila un temps d’occupacion francesa, polícia francesa, causada per l’aïd e la violéncia ontologica dels joves musulmans de la vila mondina.

A Tolosa, es pel moment pacific, dincal moment que ….

Musulmans dins Tolosa segon Sud-Ouest

Aital cada annada avèm l’impression que la populacion musulmana de la vila impòrta los seus problèmas individualk o de familha, dedins lo maine public.

La necessitat d’aver un telefòne mòbil sembla èstre l’objectiu d’aquesta populacion, mentre que los indians de la ciutat an dubèrt restaurant e son pas duberts totes los jorns e pas barrats per rasons religiosas, an al cap de botiga de vestits, e pas sonque de vestits importats de l’Aràbia Saodita, en foncion de necessitats integristas, etc.

Son los meteisses joves qu’an imposat una leis dins los barris de Papús, Reigneriá, Bassa Camba, Miralh e lèu Bòrda-Roja, La Vaca, per las femnas de se vestir coma a l’edat mejan. Son la meteissa sorga que faguèt un Mohammed Merah, e i a inscripcion per sosténer «lo martir Merah», coma se la rason de matar sordats o josius èra legitimada per aquesta populacion de perduts, d’ignorants. Cal saber tanben que los mollah son tanben membre d’aquesta ignorança, e coma los regent republican la vòlon desvolopar per ajudar a l’immersion religiosa.

Aquesta populacion es talament ignoranta que la quita republica a pas capitat de la far votar FN, donc son los vesins josius, protestants, cristians, etc. qu’o faràn.

Aquesta populacion jova es talament ignoranta, la rason n’es simplament l’abandon de la transmission de totes los sabers istorics dels parents, e doinc en partida de la laïcitat de la religion musulmana d’Argèria, de las annadas d’aprèp 1945, quora l’integrisme d’Aràbia Saodita (junt los emirats) apassionava pas, ni lo petròli d’ailà.

Aquesta populacion ignoranta sap pas viure normalament sul continent europèu, fauta d’educacion, de saupre viure, e son a legitimar l’argument FN sul tèma que «los cal expulsar»…. mas de cap a ont ? Son las consequéncias de las estupiditats politicas del nacional-expansionisme francés, republican e militarista.

Avèm vist reaccion del sistèma politic, a prepaus dels pompièrs qu’es estat atacat per aquesta populacion, que benlèu sap pas la diferéncia entre pompièr e polícia ? Seriá plan qu’un politician local poquèsse acompanhar un pompièr per poder dintrar dins aquestes barris del banditisme musulman.

bandièra occitana protegir los pompièrs

-°-

actes antimusulmans en Aquitània

Religion 3

burqa interdita al canadà

-°-

E lo lendeman, assassinat per un mòbil :

Marselha 2013 assassinat per un mòbil