arcuèlh

dimarts, de gener 03, 2012

Las visitas de 2011 dels bilhets del blòg meu

Farai un pichon punt d’informacion dels internautas e lectors de blòg aqueste.

Paginas visitadas en una annada

2011 serà lo cambiament d’origina dels legidors dels bilhets, son ara majoritariament installats en fRANÇA (ai pas d’estadisticas per Occitània), puèi arriba Espanha (ai pas d’estadisticas per Catalonha). D’autres legidors venon de l’Euròpa dinca l’Oral (ai pas de limit a las estadisticas, per exemple l’Oral), puèi d’America del nòrd e del Sud.

Lo bilhet lo mai visitat es un bilhet triste sobre la mòrt del copla occitano-catalan mòrt en julhet, Anna e Lugan. Picatz aquí per zo tornar legir.

La manifestacion de Vilanòva de Magalona arriba en segond. Lo mes passat es estat la fòto venguda de barcelona sul caganer elisean, una creacion de l’annada 2007 que tornava a la lutz en Occitània, Nabot Ier èra de sortida.

L’accent d’Eva Joly arriba a la seguida, çò que pròva que las eleccions se faràn sul net pels comentari e las influéncias electoralas.

Puèi ma darrièra suspresa es l’arribada dins las estadisticas  del bilhet sobre lo «dreit al silenci» de la paraula politica en Occitània, ambe mai d’un centenars de visitas.