arcuèlh

dijous, de març 01, 2012

Baiona e Batera arcuelhísson l’equipatge UMP en campanha…

NapoleonLand DW-

Batera es una organizacion pacifica en Euskadi, jamai entenduda de totas las autoritats francesas, de l’esquèrra o de la dreita nacionalistas francesas.

Donc es normal que los candidats franchimands per 2012, fosqsuèssen recebut tal que Nicolas Sarkozy zo es estat en Euskadi.

MAM es estada ministra del govèrn Sarkozy, e es estada una catastròfa al govèrn pendent la revolucion tunisiana e libiana; es donc normal de recuelhir las protestacions que Baiona a donat a un candidat que respecta res dins sa campanha, encara mens lo pòble basco.

Donc soi en plena solidaritat ambe las protestacions que son escadudas sobre la visita d’un nacionalista francés en Euskadi.

Es normal de pagar per aver un president protegit en permanéncia per mantunes carris de CRS ? Los Bascos an causats tornar plaçar lo candidat UMP a sa plaça, quí gausarà far melhor dins los autres parçans dels territòris colonizats per la dicha republica francesa -granda question- …

Es una bona responsa de BATERA e ara  veirem la manipulacion informativa e nacional~expansionista francesa l òbra per exemple BFMTV.

mercés a wolkwagen d'èstre d'actualitat

confirmacion en un comunicat Bizi Mugi

L’UMP e, en primièr, las intertvencions mediatizadas per Sud-Ouest de sa pseudò-ex-ministra dels afars exteriors son a trapar una victimizacion de l’afar de Baiona sobre l’esquina la mai comprenedoira del public desinformat francés… ambe lo Parti Socialiste francés que «serait l’organisateur». Aquesta manipulacion es possibla de moment que la premsa francesa fa pas son trabalh d’informacion sul contengut de la manifestacion, coma per exemple BFMTV que tracta Batera d’independentista… e aital perseguís dins la desinformacion francesa.

Bizi Mugi