arcuèlh

dijous, de gener 24, 2013

Ambe PP es aiçò la democracia

Ièr al moment que totes los tele-espectadors an degut suportar las oblidanças e ipocrisia del PP, de la Camacho en chef PP de Cataluña, dins lo debat sobre la votacion per la sobeiranetat de Catalonha ; abans la fin son partits, els per non entendre la votacion del Parlament que ne fan partit.

Dins la vídeo de la lectura de la declaracion, aviái remarcat que lo grope PP èra absent. Esperavi veire la fòto d’aiçò, lo depart del Parlament de Catalonha, del grope nacionalista espanhòl ; son pas totes partits, çaquelà, sonque lo PP.

paradoxal PP

Se cal questionar, els an lo dreit de dire estupiditats a la cantonada e en mai en lo dreit de partit de non entendre la resulta finala.

De qu’es aquel grope antoidemocrata ? Es que l’Euròpa podrà longtemps considerat que lo PP espanhòl es encara membre de la democracia europèa, e membre del grope PPE al Parlament EZuropèu ! I a unes membres europèus que o diràn naut que lo PP es un problèma per la demcoracia europèa ?

Lo PP es encara l’amic politic dels conservadors alemands, dels conservadors angleses, nerrlandeses, portugueses, de lUMP, del grope de Berluscoini, etc. ?

Atencion, mai diplomatas los socialistas ortodòxas son pas melhor ; la pròba lo socialisme catalan es acabat en division aprèp l’imposicion d ela votacion en companhiá del … PP.

Do Not Forget 3

La question se pausa, quí esplicarà un pauc l’estatègia melhora a la CUP per els tanben se tramar dins lo camp del PP, PSOE, C’S e PSC-PSOE tot en estar … independentistas ! Lo PPCC es un argument que non val, sénher Hernandez, senon l’independéncia d’Andòrra non existariá tanpauc, l’etnisme lingüistic es un sistèma que non fonciona en democracia, pas mai que l’estalinisme politic (referéncia a Navarro).

amenaça del PP

Es urgent d’anar votar :

ABC sondatge

La prepausicion una.